Vitale medewerker

Ben je op zoek naar een coach, om lekkerder in je vel te zitten, beter te presteren of om je persoonlijke ontwikkeling een duwtje in de juiste rug te geven? Vanuit een holistisch principe geef ik aandacht aan je fysieke, emotionele, mentale en spirituele energie. Op basis van je persoonlijke coachvraag gaan we aan de slag met reflecteren, trainen en ontwikkelen.

Vitale leider

Als vitale leider ben je zelf vitaal en geef je het goede voorbeeld in het managen van je eigen duurzame prestaties. Daarnaast zorg je er actief voor dat je mensen energiek en veerkrachtig zijn, en zich met de juiste dingen bezig kunnen houden.

Vitale teams

Ook al heb je een team vol met vitale mensen, als de dynamiek tussen hen niet optimaal is, is ook het eindresultaat niet optimaal. Wellicht nog niet eens (alleen) het resultaat in prestaties, maar de energie, de verbondenheid en de tevredenheid / voldoening van de teamleden kan hier flink onder lijden. Door niet alleen te werken aan de energiemanagement van de individuen, maar ook de dynamiek bespreekbaar te maken kunnen we grote stappen hierin maken

Mocht je interesse hebben om het thema energiemanagement met je organisatie aan te pakken, neem dan contact  met mij op.

In samenwerking met Lifeguard kunnen we kijken wat voor jou de beste oplossing gaat zijn!