Wie is Martin Pet?

Martin Pet is naast mentaal trainer ook zelf zeer actief als sporter. Als fanatiek triatleet was hij vooral in zijn juniorentijd succesvol op nationaal niveau. Tot in 2006 draaide Martin mee in de subtop van het nationale triathlonveld. Voor meer informatie over Martin als triatleet kan je naar zijn triathlonwebsite.

Martin is al sinds zijn jeugd als sporter bezig met de sportpsychologie. Tijdens zijn studie bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam kwam hij weer in aanraking met de sportpsychologie. In 2004 rondde Martin zijn studie bewegingswetenschappen af met een doctoraalaantekening sportpsychologie. In datzelfde jaar volgde hij de praktijkcursus "mentale training en begeleiding voor individuele sporters" van de Vereniging voor Sportpsychologie in Nederland (www.vspn.nl).

Om zich beter te ontwikkelen op het gebied van de algemene psychologie verlengde Martin zijn studiejaren met een studie Psychologie, eveneens aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In de zomer van 2006 heeft hij deze studie ook met succes weten te beeindigen.

Curriculum Vitae
Opleiding:
1993 - 1999 VWO aan het Scala College te Alphen aan den Rijn (www.scalacollege.nl).
1999 - 2004 WO Bewegingswetenschappen, afstudeerrichting Bewegen in de context van sport, inclusief doctoraalaantekening sportpsychologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (www.fbw.vu.nl).
2003 - 2004 Praktijkcursus "Mentale training en begeleiding voor individuele sporters" georganiseerd door de VSPN (www.vspn.nl).
2004-2006 WO Psychologie, afstudeerrichting arbeid en organisatie, inclusief doctoraalaantekening psychodiagnostiek aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (www.psy.vu.nl).

2008 Certificering Praktijk Sportpsycholoog VSPN ®. Voldaan aan alle eisen van de VSPN ten behoeve van certificering als praktijk sportpscyholoog (www.vspn.nl)..